AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında ıslanmamak

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak güzel günlerin kapıda olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, başarılı olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir