AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını ıslattığını görmek

Kahve falında altını ıslattığını görmek

Kahve falında altını ıslattığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin düzeleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kafasının da rahat edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Kahve falında altını ıslattığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında altını ıslatmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir