AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını ıslak görmek

Kahve falında altını ıslak görmek

Kahve falında altını ıslak görmek kazancın artacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altını ıslak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında altını ıslak görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak banyo görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak minder görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında ıslak kar görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, bunun için sabırsızlanacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak eşya görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ıslak görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında saçı ıslak görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir