AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kar görmek

Kahve falında ıslak kar görmek

Kahve falında ıslak kar görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında ıslak kar gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında ıslak kar görmek hoşluk içinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ıslak peçete görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek ona mutluluk getireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında halıyı ıslak görmek istediği projeleri yapamayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak havlu görmek adını kirleteceğine, sağlığını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içini ıslak görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak tütün görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir