AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak banyo görmek

Kahve falında ıslak banyo görmek

Kahve falında ıslak banyo görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak banyo gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Kahve falında ıslak banyo görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak birini görmek rızkın gittikçe azalacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak tahta görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak yün görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini ıslak görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak tütün görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kedi görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir