AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı ıslak görmek

Kahve falında saçı ıslak görmek

Kahve falında saçı ıslak görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı ıslak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında ıslak saç kurutmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işaret eder.

Kahve falında saçını ıslak görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saçı taramak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak olmak ağız tadının bozulmayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir