AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak minder görmek

Kahve falında ıslak minder görmek

Kahve falında ıslak minder görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ismini herkese duyuracağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak minder gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında ıslak minder görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah minder görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi minder görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık minder görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında minder yapmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında minder satın almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bazı sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil minder görmek adından konuşulur olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk minderi görmek aydınlık bir döneme girileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir