AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ıslak görmek

Kahve falında birini ıslak görmek

Kahve falında birini ıslak görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birini ıslak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında ıslak mendil vermek kişinin adeta gençleşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak birini görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak toprak görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak giysi görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak gömlek görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak tahta görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak eşya görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir