AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak eşya görmek

Kahve falında ıslak eşya görmek

Kahve falında ıslak eşya görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok büyük paralar kazanılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak eşya gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında ıslak eşya görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak eldiven görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak ceviz görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını ıslak görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine inanılır.

Kahve falında ıslak döşek görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik giymek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak el görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir