AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kağıt görmek

Kahve falında ıslak kağıt görmek

Kahve falında ıslak kağıt görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ıslak kağıt gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek daha güçlü hale geleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kağıt görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak pirinç görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak bot görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kefen görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içini ıslak görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir