AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine tokat atmak

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, hasret giderileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Kahve falında kızına tokat atmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytana tokat atmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşine tokat atmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşe tokat atmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında kadına tokat atmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasına tokat atmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir