AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına tokat atmak

Kahve falında kocasına tokat atmak

Kahve falında kocasına tokat atmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasına tokat atmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında kocaya tokat atmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işarettir.

Kahve falında kocasına tokat atmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocasından tokat yemek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine tokat atmak sorunların günden güne daha da artacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadına tokat atmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında ablaya tokat atmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza tokat atmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir