AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna bal yedirmek

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek ihanet dolu bir işe girileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek işsizin iş bulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye bal yedirmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bal yedirmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek büyük borçların altında ezileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir