AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa bal yedirmek

Kahve falında çocuğa bal yedirmek

Kahve falında çocuğa bal yedirmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sağlığının bozulmayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ayrılanların birleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek müjdeli bir haber alacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında bal yedirmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine bal yedirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bal yediğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir