AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bal yedirmek

Kahve falında ölüye bal yedirmek

Kahve falında ölüye bal yedirmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, bir sıkıntıya girmeye, zararlarını telafi edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hikmete kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ölüye bal yedirmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir