AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal yedirmek

Kahve falında bal yedirmek

Kahve falında bal yedirmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalet eder.

Kahve falında bal yedirmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Kahve falında bal yedirmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkabağı yediğini görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine bal yedirmek aile işlerinin başına geçeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye bal yedirmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir