AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde yara izleri görmek

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde yara izleri gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kolda yara izi görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yara izi görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yara izi görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta yara izi görmek sözlerinden çıkmayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde yara izi görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir