AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yara görmek

Kahve falında yüzü yara görmek

Kahve falında yüzü yara görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok güzel günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında yüzü yara gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzümde yara görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir