AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu büyüyebilir veya kontrolden çıkabilir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sağlığın da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek böylelikle yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kazancını çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yara görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir