AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnak kesmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir