AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tırnak kesmek

Kahve falında başkasının tırnak kesmek

Kahve falında başkasının tırnak kesmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, huzur dolu günler geçireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek sorunlarının günden güne artacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir