AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnak kesmek

Kahve falında ayak tırnak kesmek

Kahve falında ayak tırnak kesmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, kırgınlıkların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnak kesmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir