AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, eline haram para geçeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek gam ve keder çekmeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tırnak kesmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla tırnak kesmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir