AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla parmak kesmek

Kahve falında bıçakla parmak kesmek

Kahve falında bıçakla parmak kesmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, fesada bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birini kesmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla odun kesmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kötü noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir