AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle parmak kesmek

Kahve falında jiletle parmak kesmek

Kahve falında jiletle parmak kesmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini jiletle kesmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle elini kesmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle kesmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle saç kesmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir