AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kafasını kesmek

Kahve falında ölünün kafasını kesmek

Kahve falında ölünün kafasını kesmek kişinin hedeflediği işi alacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, güzel bir iş fırsatına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kafası kesmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kafa kesmek işlerinin daha da iyi olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet eder.

Kahve falında horozun kafasını kesmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir