AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kafasını kesmek

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek rakiplerini arkasında bırakacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, gamsız bir hayat süreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında köpek kafasını kesmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek kafası kesmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bebek kafasını kesmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını kesmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kafası kesmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında insanın kafasını kesmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir