AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kesmek

Kahve falında kafa kesmek

Kahve falında kafa kesmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayır duaları alınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında kafa kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Kahve falında kendi kafasını kesmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kafasını kesmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kafa kesmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek kafası kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bebek kafası kesmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafa kesmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir