AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kafası kesmek

Kahve falında kadın kafası kesmek

Kahve falında kadın kafası kesmek hayatını yoluna koymaya, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kafası kesmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafasını kesmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kafası kesmek makbul olan mallar edineceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin kafasını kesmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kafasını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir