AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek ayrılık yaşanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulur.

Kahve falında kendi boğazını kesmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında boğaz kesmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek boğazı kesmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek bir bebek sahibi olunacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir