AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu yere düşürmek

Kahve falında çocuğu yere düşürmek

Kahve falında çocuğu yere düşürmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek yere düşürmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kalemi yere düşürmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında yere düşürülmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir