AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yere düşürmek

Kahve falında bebek yere düşürmek

Kahve falında bebek yere düşürmek sayılacağına ve sevileceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek yere düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek kar sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek yere düşürmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bebeği yere düşürmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yere bebek düşürmek ileride saygın bir kimse olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir