AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yere düştüğünü görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yere düştüğünü görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında yere düşen uçak görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı yere düşürmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir