AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, büyük bir işin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini kucağından düşürmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir