AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eti yere düşürmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Kahve falında bebek yere düşürmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, imkanlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere ekmek düşürmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında yere düşüp kalkmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir