AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yeni alanlara yöneleceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kazancında artış olacağına yorulur.

Kahve falında bardak düşürmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı düşürmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağı düşürmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam bardak düşürmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında elinden bardak düşürmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak düştüğünü görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yere düşürmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir