AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşürülmek

Kahve falında yere düşürülmek

Kahve falında yere düşürülmek neşe ve sevinç içinde olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinin yarıda kalacağına, işlerinin düzene gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşürülmek gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalemi yere düşürmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek yeni başlangıçların yapılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere düşeni kaldırmak insanların takdirine mazhar olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere düşüp kalkmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalettir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşürülmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir