AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemi yere düşürmek

Kahve falında kalemi yere düşürmek

Kahve falında kalemi yere düşürmek tövbelerin amacına ulaşacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Kahve falında kalemi yere düşürmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kalemi yere düşürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem düşürmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalemi düşürmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında elinden kalem düşürmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yere bebek düşürmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğü yere düşürmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere düşürmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir