AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından kapı görmek

Kahve falında altından kapı görmek

Kahve falında altından kapı görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altından kapı gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Kahve falında altın kapı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altından kapı görmek kötü günleri geride bırakacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın kapı kolu görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Kahve falında kapının altından bakmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında kapının altında kalmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, alım gücünün artmasına yorulur.

Kahve falında evin kapısını kırık görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir