AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının altından bakmak

Kahve falında kapının altından bakmak

Kahve falında kapının altından bakmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kapının altından bakmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kahve falında kapının altından bakmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı aralığından bakmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında kapı gözünden bakmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı arasından bakmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında kapıya bakmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıdan bakmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir