AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kapı kolu görmek

Kahve falında altın kapı kolu görmek

Kahve falında altın kapı kolu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında altın kapı kolu gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında altın kapı kolu görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kolu kırmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kapı kolu takmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kolu görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolsuz kapı görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında kapı kolu almak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın kol saati görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir