AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kapı görmek

Kahve falında altın kapı görmek

Kahve falında altın kapı görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında altın kapı gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Kahve falında kapının altında kalmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Kahve falında altın kapı görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kapının altından bakmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında altından kapı görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kapı kolu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında kapıya dayanmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında eve kapı takmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir