AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını kırık görmek

Kahve falında evin kapısını kırık görmek

Kahve falında evin kapısını kırık görmek imkanlarının genişleyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısını kırık gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Kahve falında evin kapısını kırık görmek güzel ve doğru işler yapacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evinin kapısını kırık görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık demir kapı görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kapı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının kırık olduğunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kırık görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski kırık kapı görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir