AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının altında kalmak

Kahve falında kapının altında kalmak

Kahve falında kapının altında kalmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının altında kalmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapının altında kalmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı dışında kalmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının dışında kalmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kapıda kalmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında otobüs altında kalmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin altında kalmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş altında kalmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında göç altında kalmak stresli bir ortama gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir