AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını açık bulmak

Kahve falında evin kapısını açık bulmak

Kahve falında evin kapısını açık bulmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, daha pozitif biri olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, endişeli durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısı açık görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek sorunların kısa sürede aşılacağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir