AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinde yatmak

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen ya da türlü jestleri olabilecek kişiler söz konusu olabilir, iletişime geçmenizde fayda var.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında eşikte yatmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Kahve falında kapı eşiği yapmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiği görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği silmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiğini silmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir