AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek üzüntülerinden kurtulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir