AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşen birini görmek

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden düşen birini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında merdivenden düşürülmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak bol şanslı bir döneme girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek hem verimi yükselteceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir