AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu balkondan atmak

Kahve falında çocuğu balkondan atmak

Kahve falında çocuğu balkondan atmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balkondan eşya atmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan insan atmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi balkondan atmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında balkondan atmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam balkondan atmak anlaşmalardan cayılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında balkondan kedi atmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini balkondan atmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir