AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini balkondan atmak

Kahve falında kendini balkondan atmak

Kahve falında kendini balkondan atmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok büyük ses getireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalettir.

Kahve falında kendini balkondan atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında balkondan atmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Kahve falında adam balkondan atmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı balkondan atmak başının hiç dara düşmeyeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği balkondan atmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamı balkondan atmak parasal kaygılardan kurtulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dertlerin ve sorunların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir